ЛИНИЈА-X обложени столче во Научниот музеј

Предај еден голем туп на грбот Ако претпоставам овие ЛИНИЈА-X столици се користат... На Научниот музеј!

ЛИНИЈА-X Столиците Научниот музеј

Да, неверојатни ЛИНИЈА-X обложени столици Вил Јејтс-Џонсон се инсталирани во светски познатиот Научниот музеј во Кенсингтон, Лондон. Многу наскоро вратите ќе биде отворање на Wonderlab во Статоил Галерија. Децата можат да седат и да бидат изненадени од местото на голем Тесла калем во акција која е Франкенштајн стил електрични резонантната трансформатор.

ЛИНИЈА-X - создадена од страна научник и сега помагаат да се создаде нова генерација на научници ... совршена

Кликнете тука за повеќе информации за Wonderlab изложба

Оставете Одговор