ЛИНИЈА-X Бристол Обезбедување на антимикробната Ван поставата за TGS

ЛИНИЈА-X Бристол Обезбедување на антимикробната Ван поставата за TGS

специјалист Ван конверзија TGS група неодамна се одржа флота на медицински возила кои се kitted излегува со антимикробна Ван поставата се применуваат од страна VPS ЛИНИЈА-X Бристол.

А флота од возила имаат само беше дадено кои ќе бидат во првите редови на намалување на вкрстена контаминација за напред размислување организација Медицински опрема.

Овие возила се перат, имаат анти Микробиолошки слој, утовар рампи и Радио контролиран макари.

Зошто да не се приклучат на растечката листа на клиенти кои се потпираат на TGS да ги задржи во пресрет на пакет.

Автор: Нејтан Смит
Авторски Извор: Linkedin.com

Оставете Одговор