Градење на стадион и концерт звучник кутии обично се направени од дрво и лесно можат да бидат оштетени за време на транспортот. ЛИНИЈА-Х може да се примени на кутии звучници за да обезбеди влијание и водоотпорен слој да се заштитат од неизбежното штета што вообичаено се случува кога се транспортира од местото каде што до местото.

Кога ќе се применуваат ЛИНИЈА-X го каси лесна мембрана така го штити зглобовите од продирање на вода. Линијата-X може да се примени со уверливост на текстури од тешки да се казни во зависност од барањата. ЛИНИЈА-X може да се примени во речиси секоја боја, па звучници може да се сопствени дизајниран со барањето на клиентите боја.

Лоцирајте дилер

Прикажи нашата Студии на случај

ЛИНИЈА-X е исто така погоден за звучници домаќинство, обезбедување дополнителна заштита од случајно оштетување додека обезбедување на козметички префинета изглед.

За повеќе информации или за да се договориме демонстрација за тоа како ЛИНИЈА-Х може да биде ставена во вашиот процесот на производство, обратете ни се на 01271 344000 или ги користат нашите Контакт форма.