Land Rover ЛИНИЈА-X Bedliner
Land Rover ЛИНИЈА-X Bedliner

ЛИНИЈА-X спреј одводи на чад обезбеди долготрајни трајни заштита на товарот просторот на вашиот Land Rover.

Нашата линија-X Лагер се прска директно на подлогата на товарниот простор, што го прави совршен финалето одговара за било каква направи или модел.

Клучот за распрскување на лагер ЛИНИЈА-X е херметички и недвосмислен печат, што значи дека нема повеќе Бришење спотови, 'рѓа или корозија на товарниот простор на вашиот Land Rover. Што и да се транспортираат во вашиот Land Rover, бидете сигурни дека ќе ги штити багажниот простор со ЛИНИЈА-X.

ЛИНИЈА-X спреј одводи на чад се за одржување слободни, понудени во различни бои.

Употребата на ЛИНИЈА-X материјал не е само ограничен на поставата багажниот простор на возилото, LINE-X спреј применуваат polyurea слој може да обезбеди заштита на приколки, шап бунари, панели и шипки.

ЛИНИЈА-X спреј применуваат Land Rover Облоги нудат голем број на предности, кои вклучуваат:

  • Тешко блузи и Тенди може уште да има
  • Без губење на товарен простор
  • Недвосмислен и херметички печат, спречување на 'рѓа и корозија
  • Нула и отпорна на лизгање
  • тешки
  • Факултативна антимикробната заштита на располагање

Видови на апликативен