Резервоар / Underground Резервоар облошките

Aquaurethane Екстремни резервоар за внатрешни поставата

Aquaurethane Екстремни е наменета за реновирање на внатрешноста на свежа, третира и цистерни со вода за пиење и акумулации, кои станаа порозна во текот на годините што ќе ја загуби вредни материјали поради истекувањето и продирање на вода. Како што се применува спреј сме во можност да се создаде непречен монолитен мембрана што се спречува загубата на вода од областа на задржување во околните структурирани ѕидови и надвор во околното земјиште. Нејзината одлична еластичност, им овозможува на мембрана за да се прошири и договор со бетон и можат да издржат значителен раст пукнатината.

Спојување на облошките

Aquaurethane крајност цевка поставата

Со користење на специјализирани апликации опрема, Aquaurethane Екстремни може да се примени во внатрешноста на цевките се користи за пренос на вода од резервоари на крајниот корисник обезбедува лесна поставата која помага во спречување на истекување и протекување на цевки, како и запечатување на зглобовите.

Надворешниот резервоар обложување

aquaurethane екстремни надворешен програм

Aquaurethane Екстремни така, се применува на различни проекти како надворешен водоотпорност мембрана за пиење вода структури вклучувајќи подземните резервоари. Со премачкување на надворешни покриви, Aquaurethane Екстремни спречува загадувачи и загадувачки продорен покривот и загадување на пречистената вода и се чуваат вода.