ЛИНИЈА-X спреј премази долготраен трајни заштита на повеќето земјоделски машини и алатки, вклучувајќи Gators, четири велосипеди, приколки и коњ кутии ..

 

>> Чуруликам оваа <<

Добие понуда

Ние сме многу импресионирани со услугата и ЛИНИЈА-X производ и би го препорачуваме за секој ". . 

- Барбара Mitchelmoore - Повелба ветеринарна група

 

реставрација засилувач по линија-X
реставрација засилувач по линија-X

предности:

 • Овозможува природна дренажа
 • тешки во согласност површина
 • недвосмислен и воздухот тесни печат, спречување на 'рѓа и корозија
 • Нула и отпорна на лизгање
 • универзално одговара секоја марка и модел на пик-ап
 • Контурите на обликот на подлогата
 • опции во бојадостапен
 • Факултативна антимикробна заштита на располагање

>> Чуруликам оваа <<

 

Добие понуда

Земјоделски Опции слој

 • Фарма Работна возила
 • Се поврзува подрачја
 • Бунд облошките
 • земјоделски машини
 • и многу други customisations

>> Чуруликам оваа <<

Види нашата фантастична палета на ЛИНИЈА-X апликации

Добие понуда