Најлесно да се користи ... Повеќето сигурен систем

 

Graco-EXP2-со-line-Х-хемикалии

Опремата за ЛИНИЈА-X е загреан систем за висок притисок. Опремата pressurises течноста компоненти и загрева, одделно. Потоа преку црева кои се затоплуваат, материјалот се собраа на самиот врв на пиштолот.

  • ЛИНИЈА-X спреј машина барања воздушен притисок: само 100 Пси, 20 CFM. (10 КС воздух компресор)
  • Нема корист растворувач, нè прави многу еколошки безбедно
  • Не црвенило или прочистување бара
  • Разновидноста на производот
  • Нема VOCs или CFCs, 100% материи

Ако ви овозможи на работилницата, ние ќе ги обезбеди потребните опрема, обука и поддршка, која ќе ви стават во бизнис денес!

 

Нашата линија-X пакет вклучува специјализирани опремата потребни за да се води успешен бизнис. Пиштолот е многу едноставен за употреба. Само предизвика пиштолот и го испушта! Нека одат на чкрапалото и тоа ќе престане. Нема црвенило или прочистување на линии или пиштол бидејќи материјали се чуваат одделно.

Дознајте повеќе за да станете ЛИНИЈА-X Застапништва

Како тоа е направено

Тоа е како флексибилен пластичен слој, но спреј применуваат, која е многу потешка отколку повеќето други заштитни облоги и има брз поставеното време. ЛИНИЈА-X може да се испрскаат во било која саканата дебелина, од 1mm да 10mm и пошироко.

ЛИНИЈА-X покажува еден од највисоките затегнувачка цврстина, која претставува една од највисоките кинење, и една од највисоките отпорност на триење отколку повеќето други спреј превлеки на располагање. Ова го прави ЛИНИЈА-X, една од највисоките вршење заштитни облоги низ автомобилски и индустриски дејности.

LINE-X е две дел полиуретански еластомер систем. Тоа го користи еднакви делови на "А" компонента или зацврстувач и "Б" компонента или смола. Кога се комбинираат правилно да го произведува полиуретански еластомер слични на дното на вашата работа за подигање.

На две течни компоненти се донесе заедно (со користење на специјална опрема) на врвот од пиштол спреј. ЛИНИЈА-X, лечи или "поставува" во 3 да 5 секунди, што му дава непосредна поставеното време.

ЛИНИЈА-X топење пиштол

 

  • 100% се врзуваат со речиси секоја површина
  • Суши најбрзо - полесно да се применуваат
  • Побрзо време во исполнување
  • Најдобар во потрага
  • Еколошки безбедни - нема VOCs или CFCs, 100% материи

За една идеја за апликација време тоа трае околу 3 часа на еден искусен човек да заврши во текот на примената на железничкиот превоз. Ова ја вклучува и маскирање и подготовка на површината. Камионот е подготвена за итна употреба, дури и на дожд или ладно, без да влијае на материјалот.

Дознајте повеќе за да станете ЛИНИЈА-X Застапништва