Aquaurethane Екстремни е револуционерен брзо сет, брзо сушење спреј применуваат polyurea кој е специјално формулиран за да се исполнат строги прописи потребни за свежа, третира и вода за пиење резервоари за складирање.

Aquaurethane Екстремни е специјално формулиран од нашиот тим на хемичари да се исполнат / надминуваат барањата на Велика Британија и WRAS одобрение, како и Регулативата 31, на водоводната (квалитетот на водата) регулативи, најстрогиот и највисок стандард на Велика Британија за вода задржување.

Aquaurethane Екстремни не содржи CFC е, НЕ VOC и без јаки и е 100% материи. Тоа е, исто така, го допре сува во 5 7 секунди да го прави лесно и брзо да се применуваат.

Тоа е професионално се применуваат од страна на обучени applicators користење специјалист висок притисок множина компонента апликација опрема. Брзината и леснотијата на апликација овозможува големи површини да бидат обложени во многу кратко време овозможува брзо враќање на услугата.

Резервоар / Underground Резервоар облошките

Aquaurethane Екстремни резервоар за внатрешни поставата

 

Aquaurethane Екстремни е наменета за реновирање на внатрешноста на свежа, третира и цистерни со вода за пиење и акумулации, кои станаа порозна во текот на годините што ќе ја загуби вредни материјали поради истекувањето и продирање на вода. Како што се применува спреј сме во можност да се создаде непречен монолитен мембрана што се спречува загубата на вода од областа на задржување во околните структурирани ѕидови и надвор во околното земјиште. Нејзината одлична еластичност, им овозможува на мембрана за да се прошири и договор со бетон и можат да издржат значителен раст пукнатината.

Спојување на облошките

Aquaurethane крајност цевка поставата

 

Со користење на специјализирани апликации опрема, Aquaurethane Екстремни може да се примени во внатрешноста на цевките се користи за пренос на вода од резервоари на крајниот корисник обезбедува лесна поставата која помага во спречување на истекување и протекување на цевки, како и запечатување на зглобовите.

 

Надворешниот резервоар обложување

aquaurethane екстремни надворешен програм

Aquaurethane Екстремни така, се применува на различни проекти како надворешен водоотпорност мембрана за пиење вода структури вклучувајќи подземните резервоари. Со премачкување на надворешни покриви, Aquaurethane Екстремни спречува загадувачи и загадувачки продорен покривот и загадување на пречистената вода и се чуваат вода.

 

предности:

  • Одговара на барањата на двете Велика Британија WRAS одобрение и Регулативата 31, на водоводната (квалитетот на водата) Прописите
  • Прскање на саканата дебелина
  • Допир сува во секунди - брзо враќање на услугата
  • Форми водоотпорен / херметички лесна мембрана
  • Спротивставува на најчестите хемикалии
  • Го спречува 'рѓа, корозија и други форми на влошување
  • Одобрен од страна на државниот секретар на САД за употреба во јавно снабдување со вода