Спреј применета Polyurea Обложувања

Брзо Постави Обложувања - Брзо Врати се на сервисот.

Линијата-X спектар на повеќенаменски, спреј применуваат polyurea премази обезбедува зајакната заштита за буквално секој подготвена подлога, вклучувајќи метал, фиберглас, дрво и алуминиум.

ЛИНИЈА-X е совршен за обезбедување на заштита на голем број на индустриски работни пејзажи како што резервоари, комерцијални покриви и градилишта. ЛИНИЈА-X, исто така, има употреба за тешки фабрика машини, како што се трактори и жито силоси.

 

>> Чуруликам оваа <<

ЛИНИЈА-X е единствениот снабдувач на спреј за висок притисок нанесува Polyurea за да се исполнат / надминуваат барањата на двете одобрување Велика Британија WRAS како и Регулативата 31, за водоснабдување (квалитетот на водата) регулативи, најстрогиот и највисок стандард на Велика Британија за задржување на водата . читај повеќе

Добие понуда

ЛИНИЈА-X е само спреј bedliner да го имаат. Тие обезбедуваат извонредни услуги на клиентите и на највисок квалитет на bedliner располагање. 

Џон Dowling (менаџер за продажба) Barnstaple Хамилтон

ЛИНИЈА-X спреј индустриски премази нашиот допир сува во прашање на секунди, што значи со ЛИНИЈА-X вашиот престој во минимални.

предности:

 • Единствениот Рег 31 Одобрени спреј применуваат Polyurea
 • Брзо враќање на услуги
 • Висока отпорност на триење
 • Хемиска отпорност
 • недвосмислен и херметички печат монолитен мембрана
 • Висока еластичност имот
 • Не попуштат Сплит или искриват
 • Прскање на било која саканата дебелина
 • Универзална, спреј применуваат фитинг
 • Одржување слободен

>> Чуруликам оваа <<

 

Добие понуда

Индустриски апликации

 • Покривни
 • Резервоар тенкови и покриви
 • Спојници за Обложувања
 • Префрлани и на длабоко морето
 • и многу други customisations

>> Чуруликам оваа <<

Види ЛИНИЈА-X Индустриски слој апликација

Добие понуда