Станува линија-X дилер може да биде неверојатно наградува. Тоа може да биде самостојна бизнис, Или тоа може да биде профитабилен додаток на вашиот постоечки бизнис.

Дека е една одлидери светот во заштитни облоги е од витално значење, но има побарувачката е она што навистина им е фантастична можност за бизнис го прави.

Продажба на комерцијални возила се зголемија во текот 21%

CV продажбата 21 проценти

Продажба на комерцијални возила (Јан-Јан 2014 2015), вклучувајќи и Комбиња и пик-ап камиони се зголемија во текот 21% во текот на последните месеци 12, И ова може да значи само повеќе можности да се спреј ЛИНИЈА-X заштитни облоги.

Да стапат во контакт

Надвор од автомобилската пазар

надвор-автомобилската линија-X

Опсег на line-X производ не е само автомобилски, Тоа е нашироко се користи за Лесна и тешка за заштита на индустриската, земјоделска Апликации, Покривни, Вода Услуги, Заштита од пожари, Безбедноста на храната, антимикробна, воени и многу повеќе различни и интересни сектори.

Да стапат во контакт

Брзо Врати се на служба

ЛИНИЈА-X-брзо-враќање-на-услуга

Она што ја прави ЛИНИЈА-X производ на избор за многу од Велика Британија компании премиерот конверзија е фактот дека тоа е допирајте сува во 3-5 секунди, А ова му овозможува на возилото се вратат на услугата веднаш, Што е спротивно на преземање до 24 часа за да се "лек". Значи наместо најавите работилница заклани со возила, клиентот може да биде предаден на нивните клучеви и да биде во можност да избрка рок-2 3 часа. Ние снабдување се што ви треба за да започнете, дури и една кабина спреј ако не сте доби еден.

Да стапат во контакт

Голем потенцијал рентабилност

Потенцијални ЛИНИЈА-X голема рентабилност

На маргините се многу поволни, и вашиот Рентабилност може да биде пријатно изненадување ако активно го рекламирате вашиот нов приход поток. ЛИНИЈА-X Бренд е добивање на голема изложеност во светот, А ние активно пазар ЛИНИЈА-X низ Велика Британија преку нашите во куќата на Секторот за маркетинг. Ова вклучува создавање на свој ЛИНИЈА-X сајт, Трчање изложби и демонстрации, И со употреба на сите канали на социјални медиуми. Сето ова поддршка доаѓа како дел од вашиот пакет, заедно со 3-4 денови во куќа за обука за својата нова линија-X техничари. Нашата дилерска поддршка е за вториот нема и не става далеку пред нашата конкуренција.

Да стапат во контакт

Со постојано зголемување на опсегот на производи и постојана и стабилна став за комерцијални сертификација, ЛИНИЈА-X Велика Британија нуди уверување дека се соработува и со целосно професионална компанија. Ние сме биле во бизнис во Велика Британија повеќе од 10 години и ЛИНИЈА-X Бренд е во пораст од своето основање во 1993. Никогаш немало подобро време за да стане или ЛИНИЈА-X Автомобилски дилер со заштитено подрачје, Или Мобилни дилер со целосно интегриран систем за комерцијални апликации. Ако сте производителот кој сака Во куќата на системот да ги сервисира вашите сопствени производи не се грижи, колку што имаспецијални пакети само за тебе.

Ако сакате да добиете повеќе информации за нашите можности за бизнис, станувајќи ЛИНИЈА-X дилер, контактирајте со нас

Да стапат во контакт