Врвен триење и влијание заштита

машини со високи перформанси заслужуваат заштита со високи перформанси. Без разлика дали тоа е невидена УВ заштита од морски трупот или солиден, надворешниот слој на фиберглас палубата, линија X® нуди речиси неуништив премази, така што можете да истражуваат секоја животна средина со доверба.

  • ЕСТЕТИКА - НЕ бледнее или промена на бојата
  • ВОДА тесни
  • Безгрижно, одржување ниска
  • Се лизга отпор
  • зголемена издржливост
  • Се спречи истекување, рѓа и корозија

ЛИНИЈА-X Морски