РОКЕНРОЛ

Ричард Џонс со ЛИНИЈА-X Land Rover - Слика Copyright Hils Everitt
Copyright Hils Everitt

Ние ги исполни кул Land Rover Defender 110 пик-ап, во сопственост на оф-за возеøе Stereophonics басистот Ричард Џонс, кој има скршени на мувла со давање на некои хард рок, Линија-X сите над телото третман ... меѓу другото ....

Новото издание на списанието × 4 4 Февруари карактеристики стереофонична Басистот Ричард Џонс и неговиот ЛИНИЈА-X обложени Land Rover!

Бидете сигурни дека за да купат вашите копија од 4 4 × списание да ја прочитате оваа голема функција и да се види што друго Ричард Џонс е додадена на неговиот бранител!

Rock 'n' Roll - ЛИНИЈА-X функцијата 4x4 списание

Оставете Одговор