апликација

4 × 4's се повеќе стануваат слободно возило избор во Велика Британија на. А семејство близина купил 4 × 4 како што им се нудат на соба голем простор за седење и доволно да се стави деца велосипеди и шопинг во грб.

Возилото биле снабдувани со капка во крстосување. Како што тоа беше нивната гордост и радост, тие одлучија дека пластични лагер беше изневериме изгледот на возилото. Тоа беше исто така, триење на телото на камион го предизвикал голи метал под да се покаже преку.

Решение

Камион остана со нивните локални ЛИНИЈА-X дилер откако ќе го заврши училиштето кандидира тоа утро.

Подготовка зеде еден човек околу 3 часа за да заврши. ЛИНИЈА-X XS-100 беше испрскан да палто на целата територија на товарниот простор и да се заштити околината шини.

Камионот бил отфрлен назад исклучување на купувачи веднаш после ручек.

Резултати

Клиентот бев изненаден од резултатот. Не само што тие имаат да ги собереш дека тие би можеле да бидат горди на, тие, исто така, имаа заштитен товарниот дел од какви било идни гребнатини и dings.

Фабриката заврши текстура изгледа обезбедена целосна покриеност за задниот дел на возилото, и со својот УВ стабилни врвот палто ќе се гледа добро за годините што доаѓаат