апликација

Собереш Камиони направи огромна сума на работа во областа на градежништвото секој ден. Еден локален градител бев има проблем со површина од нивното возило товар добивање на оштетени изгребан и носи од страна на постојан утовар и растовар на алатки и делови. Оваа штета е што води кон 'рѓа и корозија на возилото.

Крајната цел е да се обиде да се заштити камион осигурување дека секојдневната работа се очекува да се изврши didn't да има штетно влијание врз неа.

Решение

Трансферот на камионот бил испратен на линија-X дилер за да се испрскаат со ЛИНИЈА-X XS-100.

Подготовка зеде еден човек помалку од 3 часа за да заврши.

ЛИНИЈА-X XS-100 беше испрскан да палто на целата територија на товарниот простор и да се заштити од шините околу него.

Резултати

Клиентот беше многу среќен со крајниот резултат.

Фабриката заврши текстура изглед предвидени исклучително издржлив, влијание апсорпција на површината. На непропустлива кожа гарантира дека проблемите на 'рѓа и корозија се нешто од минатото и ЛИНИЈА-X XS100 обезбеди заштитна површина за материјали, алати и друга опрема што треба да се спроведе.