апликација

Коњ Кутии често страдаат од урина впива во подот на коњ Сандаче, кој не само што предизвикува екстремно лош мирис кој е непријатен за коњи во затворен простор, но, исто така, на крајот rots на дрвениот под.

Тротоарите на полето на коњот може да стане многу лизгава во ладно време, со што условите за патување за коњи небезбедно.

 

Решение

ЛИНИЈА-X XS-100 беше испрскан до дебелина од 5mm излез на подови и 3mm по ѕидовите, создавајќи водоотпорен лента што е нелизгава и лесно се одржува. ЛИНИЈА-X е, исто така, флексибилна така што не ќе се бори со движењето на коњ кутија за време на транспортот.

Поради карактерот на водоотпорен ЛИНИЈА-X и леснотијата на чистење, заеднички проблем на урина продира во тротоарите на полето на коњ, предизвикувајќи лоши мириси и грозен дамки е сосема искоренета.

 

Резултати

Клиент беше пријатно изненадени од тоа колку ЛИНИЈА-X слој на benefitted коњот, како и самата приколка.

Како коњ љубовник, клиентот претходно беше загрижен дека коњот не беше како удобно како што тој ладно било кога патуваат во приколката на возилото, но сега, благодарение на ЛИНИЈА-X слој, било коњ патуваат во овој коњ кутија ужива удобноста на нелизгава кат и многу подобрена атмосфера.