апликација

Земјиште Роверс се користи во земјоделството секогаш страдаат од оштетување на нивниот простор за товар. Гребнатини, вдлабнатини и последователните корозија се чести проблеми, предизвикани од постојана утовар и растовар на материјали и опрема.

Крајната цел е да се обиде да се заштити просторот товар од оштетување удар, абразија и оштетени и постигна бојата, а исто така и да се добие водоотпорно област која е лесно да се чисти.

Решение

На Land Rover бил однесен во локалната ЛИНИЈА-X дилер кој целосно подготвена на возилото за да се обезбеди добра адхезија и потоа испрскаат ЛИНИЈА-X XS100 да капсулирало на целата територија на товарниот простор за да се обезбеди постојан тешки непропустлива кожа.

Целата работа се еден маж околу три часа

Резултати

Сопственикот беше воодушевен со конечниот резултат. На текстура финиш не само изгледаше добро, но исто така обезбеди лизга отпорни, водоотпорни трајни површина која дава заштита од 'рѓа. ЛИНИЈА-X XS100 има обезбедено влијанието апсорпција, отпорни на абразија на површината за опрема, животни и потрошен материјал за да биде натоварена.