апликација

Трансферот прозорци отсекогаш биле популарни половни возила, повеќе, па со оглед на долгата листа на чекање за некои нови камиони.

Придонесот на гаражата оваа втора рака земам за продажба, имаше проблем со просторот оштетен товар, како што претходно беше редовно се користи за лесна работа и да го понесе лузни за сите да видат. Гребнатини, згради, 'рѓа и корозија се само дел од проблемите.

Решение

Камионот бил испратен на локалните ЛИНИЈА-X дилер кој се користи ЛИНИЈА-X XS-100 да се даде на возилото нов закуп на животот.

Подготовка требало повеќе време од вообичаеното поради состојбата на земам, но се уште е завршен од страна на еден човек за помалку од 4 часа. ЛИНИЈА-X XS-100 беше испрскан да се покрие целата територија на просторот за товарење и шини.

Резултати

Гаражата беше многу среќен со работата што беше направено. Не само што тие имаат да ги собереш дека веќе не изгледаше како да му беше тешко со животот, но тие, исто така знаеше дека тоа е нешто што се заштитени од следниот сопственик е веројатно да се фрли во него.

Фабрика заврши текстура изгледот целосно покриена претходната ознаки на возилото и сега нема нов влијанието апсорпција на заштитна обвивка подготвени за својот нов живот на друго место.