ЛИНИЈА-X и Isuzu Полска тим да им понуди на клиентите најдобар во заштита камион кревет

ЛИНИЈА-X и Isuzu Полска тим да им понуди на клиентите најдобар во заштита камион кревет

ISUZU Полска, сега ќе се понудат на своите корисници исклучителни начин да се заштити и да се зајакне Д-MAX Камиони со Легендарниот ЛИНИЈА-X спреј Bedliners

ЛИНИЈА-X се задоволство да го објави своето партнерство со Isuzu Автомобилски Полска. Isuzu Полска ќе се нуди ЛИНИЈА-X спектар на супериорен заштитен слој услуги на своите клиенти Isuzu D-Max.

 

"Ние сме возбудени за партнер со ЛИНИЈА-X и да се воведе супериорни производи и лакови ЛИНИЈА-X е за корисниците Isuzu низ Полска. Ние сме секогаш во потрага по начини да ја води индустрија преку иновации и продуктивност, и ние се чувствуваме ЛИНИЈА-X може да понуди исклучително траен решение дека голем процент од нашите клиенти ќе им треба во нивниот товар област. "

рече Јержи Kozinski, менаџерот на Isuzu Автомобилски Полска.

 

ЛИНИЈА-X ќе биде официјален дополнителна опција за сите Isuzu D-MAX се купат во Isuzu комерцијални дилерите во Полска. Сите ЛИНИЈА-X апликации ќе се применуваат професионално во Mostva, официјалниот подготовка центар за Isuzu Полска.

ЛИНИЈА-X е водечки глобален систем за франшиза, специјализирана за заштитни облоги. ЛИНИЈА-X нуди специјално формулиран полимери кои постојано се поврзат со површини за неспоредлив издржливост во најекстремни употреба. Овој висок квалитет на спреј контури примена на обликот на камион кревети и други површини да се запечати и да се заштити од временските услови, патот валкано, гребнатини, вдлабнатини и повеќето домаќинство хемикалии, со истовремено додавање атрактивна завршница дека и заштитува и подобрува вредност.

ЛИНИЈА-X продолжува да ја води на пазарот со иновативни производи кои се обезбедува единствен решенија за клиентите во различни индустрии, вклучувајќи станбени, комерцијални, лесни индустриски и воени апликации.

Оставете Одговор