Голем Површина

ЛИНИЈА-X Површинска текстура

ЛИНИЈА-X е дебел полиуретански еластомер / polyurea кој има повисока отпорност на триење и повисоко кинење од повеќето други спреј или пад-во облоги! ЛИНИЈА-X е секогаш доследно дебели без капе или работи. Знакот на ЛИНИЈА-X лагер е фабрички како се лизга отпорни финиш.

 

Мувлата на секој контура

ЛИНИЈА-X-Мувлите-до-секој-контура

Сврзување перманентно ја површината, ЛИНИЈА-X калапи околу секој контура, обезбедување на времето и вода тесни печат. Во возилата нема изгубениот простор товар. Спречува, нечистотија, вода, песок и чакал од било кога да дојдат во контакт со подлогата за спречување на 'рѓа и корозија.

 

Да ... Тоа е Repairable

Да-line-Х-е-Repairable

Дури и ако се случи најневеројатната несреќен случај, вашата линија-X дилер може беспрекорно да поправка на површината да се како нови. (Невозможно со пад-во постелка).

 

Еколошки безбедни

ЛИНИЈА-X е еколошки безбедни

ЛИНИЈА-X е еколошки безбедно; Нема опасности како VOC или CFC, а тоа е без растворувачи.

 

Тивко

Тоа е апсорбирање квалитети потиснат звукот и вибрациите дебели шок.

 

Додава вредност

Потенцијални ЛИНИЈА-X голема рентабилност

Без разлика дали ви се спреј ЛИНИЈА-X на добро искористени или нова подлога или возило, ЛИНИЈА-X ќе обезбеди години на сигурен сервис. Според Националната асоцијација автомобилски дилери (НАДА) на спреј bedliner додава на вредноста препродажба на вашето возило.

 

Отпорна на најчестите хемикалии

хемиски отпорни

Вклучувајќи: базен хлор, бензин, дизел, бои, средства за белење, органски растворувачи, ѓубрива, и многу повеќе!

 

Брз сврти

ЛИНИЈА-X-брзо-враќање-на-услуга

Професионално инсталиран од страна на овластен ЛИНИЈА-X дилер, на површината се суши во 3 4 секунди до ... да line-Х камионот, вклучувајќи маскирање и прскање, само трае околу 3 часа. Вашето возило е подготвена веднаш, но се чека 24 часа за солиден употреба. Поголеми апликации може да потрае подолго време да се подготви, но време за сушење се уште е на 3-4 секунди.

 

Супериорен заштита

ЛИНИЈА-X-Супериорно заштита

Тоа е поефективен од останатите спреј облоги / облоги. Тоа е формулацијата во комбинација со комерцијални одделение висока температура, опрема за висок притисок, кои му даваат ЛИНИЈА-X превлеки на нејзината цврстина. ЛИНИЈА-X Обложувања се тестирани за сила и заштита во лабораторија за да се обезбеди на нашите клиенти се чувствувате физички својства потребни за нивните тешки употреба.

 

Напредно полиуретанска / polyurea Формула

ЛИНИЈА-Ха-а-B

За разлика од повеќето други, ЛИНИЈА-X всушност развива свои материјал. ЛИНИЈА-X производи се бараше и тестиран од страна на американската морнарица, воздухопловните сили и Армијата корпус на инженери за да се исполнат барањата на екстремни заштита