ЛИНИЈА-X е докажан во светот во комерцијални, индустриски, земјоделски и сопствени апликации.

Еве една кратка листа на многу апликации тековната линија-X дилерите имаат направено:

  • изградба; палуби, темели, потпорни ѕидови, подови, покриви.
  • Морски апликации; трупот на бродот, палуби брод, морски рампи, карго држи.
  • Земјоделство; силоси, храна контејнери, резервоари, итн
  • Приколки; коњ кутии, приколки брод, работа приколки, итн
  • Индустриски; секундарно складирање, резервоари за вода, подови, итн
  • Општи Автомобили; Камион Bedliners, Jeep floorboards, Ван ентериери, тркало премаз, мотоцикл браници (долната), тело панели како карпа заштита стража, итн
  • Приколки и Motorhomes; Карванот покриви (изолација и заштита на водата), носот маски на приколки и motorhomes, за внатрешни подови на "играчка куќа" тип приколки, итн
  • Звук систем апликации (Звучник кутии, возило и камион ентериери, звук соби)
  • Отворен езерца, Куче бега / kennels, итн
  • Игралиште опрема.

Ако мислите дека ЛИНИЈА-X може да се користи на вашиот проект или супстрат ве молиме не двоумете се да стапите во контакт: